Kata

 

Sziasztok!

Végre eljutottam odáig, hogy megírjam az általam ígért levelet. :) Itt vagyok már három hete, egyre jobban alakul itt az élet. :) A munkám nagyon könnyű, általában napi 8-8,5 óra, heti 2 nap szabad. Hatan vagyunk pincérek, ebből mindig 2 szabadnapos. Eddig max. 46 fő volt az étteremben, erre voltunk 4-en pincérek. A főnököm egy szlovák pasi, nagyon aranyos, segítőkész, és szakmailag is nagyon toppon van. A konyhában is mindneki rendes, sokat viccelődunk, úgyhogy rendben van minden. 3 shiftben dolgozunk egy nap, reggelinél 7:45-től 10:30-ig, aztán ebédnél 12:00-tol 14:30-ig, és este vacsinál pedig 18:45-től 21:30-21:45-ig.


A szállásom az aztán fullos, elmondhatom, hogy van minden: konyha, két fürdő, mindennel felszerelve: vasaló, evőeszközök, tányérok, hűtő, fagysztó, teljesen felújított minden, kényelmes, csendes helyen van. Wifi sajnos nincs :(( A szobákban új butorok mindnekinek, francia ágy ágnyneművel. Csend van szerencsére, a lakásban senki nem zajong, és nem is talákozok senkivel csak a hotelban. Kb. 4 perc sétára van a szállásom a hoteltől, és az óváros legbelsejében található, tehát minden ott van körülöttem. Cipész, üzletek, zöldséges, telefonos bolt, pharmacy, háztartási bolt, pékség, sportbolt, éttermek, kávézók, millió ruhás üzlet, templom, könyvtár (ott lehet netezni napi 2 órát ingyen) stb. szóval minden van Sidmouthban, ami kell az éltehez. Van Tesco, Lidl meg egy másik élelmiszerbolt is, tehát abszolut el van látva mindennel a kisváros. A közlekedés is nagyon jó, 25 percenként van busz Exeterbe, oda havonta érdemes egyszer bejárni bevásárolni, mert azért jóval olcsóbban lehet kapni mindent, és ott is minden üzlet egy helyen van.


A szabadnapjaimban pihenek sokat, sétalok, sportolok, van itt egy gyönnyörű park, lehet futni, kerékpározni, kutyát sétáltatni stb. Meg hát a többiekkel azért alakul a social life.:)) Azért az egy óriasi kincs, hogy pont a tengerparttal szemben van a hotel, este végzés utan mindig kiülünk a tengerpartra, és jókat beszélgetünk.... Ami az időjárást illetti, elég hideg van itt... Mondjuk én szeretem, az valo nekem. Általában kabátban járunk, néha kisüt a nap, akkor melegebb van. Esőzés is elfőfordul, de nem olyan gyakran. Összeségében nagyon jól érzem magam, szép és nyugis helyen vagyok, úgyhogy köszönöm szépen Nektek a segítséget! Hamarosan újra jelentkezem!

A legjobbakat Nektek!
Kata

NAVIGATION SERVICES – A KÜLFÖLDI MUNKA SZAKÉRTŐJE

6584
Sikeres állásközvetítés
427
Elégedett munkaadó
65
Állandó partner
Központi telefonszámunk: +361/9505397, e-mail: info@nav-services.com

Ők segítenek neked munkát találni

Conill Linda, ügyvezető
Conill Linda, ügyvezető
+3670-381-9961
linda.gabor@nav-services.com
Skype: linda.conill
Sebestyén Péter, toborzási tanácsadó
Sebestyén Péter, toborzási tanácsadó
+3670-315-5766
peter@nav-services.com
Skype: peter.sebestyen87
Szerényi Gergely, toborzási tanácsadó
Szerényi Gergely, toborzási tanácsadó
+3670-398-2264
hgreg@nav-services.com
Skype: kockapacee

Cégadatok, hatósági engedélyek

Adószám: 22606611-2-41
Magán-munkaközvetítői tevékenység engedély:
Közép-magyarországi Regionális Munkaügyi Központ
Iktatószám: 19744-2/2010-5100-750
Navigation Services Kft.
1094, Budapest, Páva utca 9-11.
Email: info@nav-services.com
Térkép ITT.